Hyggeligt sommerhus med lukket have

Fint sommerhus, beliggende cirka 600 meter fra den fineste badestrand og 1 km. eller 4 min i bil fra byen.  Huset har 3 soveværelser, hvoraf et at værelserne har 2 køjesenge. Sommerhus nr. 93 giver jer alle muligheder for en skøn sommerferie. I dette utroligt hyggelige sommerhus, der kan rumme hele familien og som er meget børnevenligt, vil I finde ro til en rigtigt familieferie.

Der er egen lukket have, hvor der er rig mulighed for at lege / spille bold. Der er gratis adgang til Øster Hurup’s feriecenters hyggelige subtropiske vandland ( 30 grader) og slutrengøring. Huset har egen vaskemaskine og egen parkering.

Tæt på strand og by

Det er vigtigt at I vælger det rette sommerhus, som I føler opfylder jeres behov for plads, mens I holder jeres ferie hjemmefra. Vågn op og nyd dagen i en by, der er klar til at byde dig velkommen. Tag en tur til stranden og spis en is i varmen, eller tag på besøg i vandlandet og nyd synet ud over havet på en regnvejrsdag.

Har du brug for hjælp så finder du os i receptionen i vandlandet. Vi er klar til at hjælpe dig med ideer til aktiviteter, som du kan finde i byen, i nærområdet eller hvis i vil ud på en dagstur.

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 40 44 79 13.
Sommerhus 93 Feriecenter Øster Hurup
Del...Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page