Luksus lige ned til vandet

Luksussommerhus, der ligger på Øster Hurups bedste placering på havnen i første række, lige ned til vandet og kun 2 minutters gang fra centrum.

 

Sommerhuset er lyst, lækkert og moderne indrettet. Fuldt funktionsdygtigt køkken-alrum, stue med kamin og dejlig stor terrasse, hvor man kan sidde og beundre den fantastiske udsigt over Kattegat. Huset har 2 badeværelser, ét med spa og ét med bruseniche. Her får I den oplevelse af luksus i første række til havet, som man kun kan drømme om på ferien. I bor ved vandet, stranden, og den oprindelige fiskeri havn hvor der stadigt bliver landet friske fisk, vil I ikke købe friske fisk kan I forsøge at fange den selv lige udenfor døren.  hele året er det en fantastisk oplevelse hele året om sommeren på stranden om vinteren foran pejsen til solnedgang til solopgang. Der er 2 min. til  Feriecenter Øster Hurups subtropiske vandland (30 grader) hvor I har gratis afgang under hele ferien og slutrengøring inkluderet i lejen.

 

Øster Hurup er en gammel fiskerby med næsten 1000 indbyggere i vintermånederne, et tal som fordobles mange gange i sommersæsonen. Her oser byen af sydlandsk stemning og du finder et af de bedste subtropisk vandland, sommerhuse, børnevenlige og rene strande, en fin havn, hovedgade med restauranter, caféer, butikker og diskoteker

 

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 40 44 79 13.

Del...Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page