Velholdt og dejligt sommerhus

Dette lyse og hyggelige sommerhus er til hele familien. I ligger tæt på byen og stranden og feriecenteret er jeres nærmeste genbo. Her har I gratis adgang til vores subtropiske badeland, lige så mange gange I har lyst.

 

Sommerhuset har 3 soveværelser. Badeværelset er udstyret med bruser og toilet. Fra den store åbne stue i dette hyggelige sommerhus, er der kun 200 meter til stranden. I køkkenet er der køleskab med frys og mikroovn og komfur med ovn.
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund lige ved stranden. Sommerhuset har to flotte og ugeneret beliggende terrasser, hvorfra det er muligt at nyde solen og grille om aftenen. Her kan man nyde naturen i fred og ro.

Huset er perfekt som udgangspunkt for cykelferie i Øster Hurup

Fra cyklens saddel er det nemt at komme rundt og opleve den smukke natur i Mariagerfjord havet og Fjorden. Flottere cykelruter fås ikke i hele Danmark.

Vi garanterer ikke medvind på cykelstierne, men vi kan love, at landskabet er absolut cykelvenligt, og at der er masser af oplevelser at hente undervejs. Mariagerfjord har ferieoplevelser for livsnyderen, surferen, veninderne på weekendtur, børn på to hjul og for den modne. Udforsk Danmarks østkyst med vind i håret og hænderne på styret.

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 40 44 79 13.
Del...Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page