Hyggeligt sommerhus med ugenert have

Dejligt sommerhus med egen have og plads til 6 personer. Hyggelig stue og 3 dejlige soveværelser med 2 senge i hvert værelse, samt et fuldt funktionsdygtigt køkken.

Her kan hele familien nyde livet i den dejlige ugeneret have. Der er masser af plads til ferie på terrassen. Huset ligger tæt ved stranden og i gå afstand langs vandet til Feriecenter Øster Hurups subtropiske vandland (30 grader), hvor I har gratis adgang under hele ferien. Slutrengøring er inkluderet i prisen.

Øster Hurup er et stort og meget velbesøgt sommerhusområde ved Aalborg Bugt, cirka tre kvarters kørsel fra den nordjyske hovedstad. Glæd jer til en rigtig fin badestrand, et veludstyret badeland, flot natur omkring jer og masser af muligheder for udflugter til spændende byer, attraktioner og seværdigheder.

Sommerhus Øster Hurup – Super strand, badeland og masser af oplevelser

Ved Øster Hurup Feriecenter finder I et 2.000 kvadratmeter stort badeland med vandrutsjebane, spa, wellness og meget mere. Glæd jer til nogle hyggelige timer – og måske en wellness behandling til mor?

En af lokalområdets populære seværdigheder er Thingbæk Kalkminer. Det er mere end 70 år siden den sidste kalk blev udvundet, fordi økonomien ikke kunne løbe rundt. Minens ejer, Anders Bundgård, der også var billedhugger, tog derfor en beslutning om at stoppe minedriften, og i stedet indrette et museum med skulpturer. Dem kan du se, når du i dag besøger minerne.

Øster Hurup er den oprindelige landsby, der autentisk står som den fiskerby den, altid har været.

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 40 44 79 13.
Del...Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page