teksten

Om Øster Hurup Feriecenter

Feriecenteret med det subtropiske badeland der bringer rigtige familieoplevelser sammen

Øster Hurup Feriecenter findes i den østlige del af Nordjylland. Her findes rigtig rammer for en eventyrlig og hyggelig ferie, for både familie og venner, hele året rundt. Øster Hurup Feriecenter ligger tæt ved Danmarks mest børnevenlige strand, lige ud til Kattegat. Her er der også gratis adgang til et indendørs badeland med vandrutchebane, spa og sauna.

 

Hos Øster Hurup Feriecenter kan man bo i et dejligt sommerhus hvor der er plads til 4+2 personer. Alle sommerhusene er fuldt udstyret med køkken og opvaskemaskine. Rejser I sammen med flere, såsom naboen, vennerne, eller andre, kan I at bestille jeres huse lige ved siden af hinanden, hvis I bestiller i god tid.

Booking af et ophold i Øster Hurup Feriecenter inkluderer:

  • Adgang til subtropisk badeland
  • Slutrengøring
  • Vandforbrug
  • Wifi

Elektricitet er ikke medregnet i bookingen.

Om Øster Hurup og lokalområdet

I nærområdet findes der både indkøb, restauranter, lystbådehavn, og vaffelhus. Desuden er Øster Hurup byen hvor Novo Nordisk stifterne opvoksede. Det er derfor muligt at se deres hjem, folkeskole, Novo caféen og sommerhus. Og skulle der være en med en sød tand, findes Vaffelhuset - Nordjyllands bedste ishus - også i gåafstand fra Øster Hurup Feriecenter.

Feriecenteret arrangerer forskellige aktiviteter for hele familien i form af krabbevæddeløb, krokodillevæddeløb, bolchekogning, samt konkurrencer inden for fodbold, bordtennis og minigolf. Derudover kan I møde vores maskotbamse, som altid er klar til at give et kram.

 

Øster Hurup er en gammel fiskerby med omkring 700 indbyggere i vintermånederne; et tal som fordobles mange gange i sommersæsonen, til omkring 30.000, hvor byen summer af turister. Her oser byen af sydlandsk stemning.

Øster Hurup er også de  by, hvor Novobrødrene opvoksede. Derfor findes der Novovej, Novo caféen, samt et sponsoreret Novo Sommerhus. Bygningen hvor Novobrødrene gik i skole findes stadig i byen.

Øster Hurup arealet strækker sig således også i et omfang, der godt kunne mindre lidt om formen på en flyvende havørn.

kongeoern

 

Er du en eventyrlysten og ønsker oplevelser i naturen, er dette område perfekt, da Øster Hurup huser naturområdet, Lille Villemose, hvor man har mulighed for at opleve synet af havørne med egne øjne.

Kontakt os

Ring +45 40 44 79 13, eller send en mail ved booking, eller hvis du har spørgsmål.

   Kontakt os >

Del...Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page